Autobench voor Teckel

  • Geplaatst op
  • Door Mark

Welke bench is geschikt voor een Teckel?

De Teckel ook wel bekend als de dashond is een kortbenige jachthond, zeer gespierd en krachtig gebouwd. Het is een vrolijke en schrandere gezelschapshond met een schofthoogte van minstens 35cm met een gewicht rond de 10kg.

 

Op autobench.nl zijn er verschillende soorten benches beschikbaar voor uw hond, namelijk hondenbenches, autobenches en reisbenches. Hier kunt u vinden in welke autobenches uw Teckel past!

 

 

 

Welke autobenches zijn geschikt voor Teckels?

 

Autobench.nl biedt alleen nog maar het merk Hundos aan. Dit omdat wij van autobench er van overtuigd zijn dat dit de beste en veiligste autobenches zijn die u tegen een betaalbare prijs kunt kopen. Zo is er voor bijna iedere hondenbezitter wel een geschikte autobench. Zijn er dan geen andere goede merken? Natuurlijk wel maar dan hebben ze vaak geen nooduitgang of ze worden zonder antislipmat geleverd.

 

Bekijk hier welke autobenches in uw auto passen!

 

Hoe vervoer ik mijn Teckel veilig in een autobench?

Een autobench is een erg veilig middel om uw Teckel in te vervoeren. U kunt echter de veiligheid voor u en uw hond verhogen door het gebruiken van een aantal accessoires. Om uw autokooi stevig vast te zetten en om ervoor te zorgen dat de bench op zijn plek blijft staan in de kofferruimte zij er straps verkrijgbaar.

 

Hoe krijg ik mijn Teckel in een autobench?

U hoeft hier geen zorgen over te maken wanneer u een gezonde jonge Teckel heeft. Een gezonde Teckel springt met gemak uw kofferruimte in om vervolgens de autobench in te gaan. Wanneer uw Teckel wat ouder is of klachten heeft, kan uw hond moeite hebben met het inspringen van de kofferruimte. U kunt dan uw hond een handje helpen door een loopplank te gebruiken. Hierdoor kan uw Teckel eenvoudig uw kofferruimte in en uit lopen.

 

Hoe voorkom ik krassen en vuil op en in mijn auto?

Het in en uit springen van uw Teckel in uw auto kan krassen veroorzaken op uw bumper. Om dit te voorkomen kunt u gebruik maken van een universele bumperbeschermer. Om de lak te beschermen

Bekijk onze bumperbeschermers

 

Alle Autobenches voor Teckels

 

 

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »