Blog - Verschillende soorten Benches - Autobench.be
De autobench specialist - Alle info over autobenches

Verschillende soorten Benches

  • Geplaatst op
  • Door Mark

Verschillende soorten Benches

Benches zijn voor verschillende doeleinden te gebruiken. Voordat u overgaat tot de aanschaf van een bench is het noodzakelijk eerst af te vragen wat het doel is van de bench. Benches worden gebruikt om uw hond een eigen plek te geven binnen uw woonomgeving of op reis. Niet alleen voor u is een bench belangrijk, ook voor uw hond is dit van groot belang. De hond heeft een plaats nodig waar hij zich terug kan trekken. Zijn wilde soortgenoot de wolf trekt zich ook terug in zijn hol. Naast een veilige plaats kan een bench ook meegenomen worden op reis. Meer hierover vindt u binnen deze website. Naast de kamerbench hebben we voor het veelvuldig gebruik onderweg de reisbench.

Maak onderstaand uw keuze voor meer details over onze benches.

Benches

De plaats om uw hond thuis een goed onderkomen te bieden is de alom bekende bench. Bij vele hondenbezitters treft u de bench in de woonkamer. Wij hebben voor u een uitgebreid assortiment benches in verschillende formaten en materialen. Wenst u een bench op maat, neem dan even contact met ons op.

 Meer informatie over onze benches (kamerbenches).

Hondenbenches

 

Autobenches

Deze benches worden gebruikt voor het veilig vervoeren van uw huisdier in de auto. U voorkomt extra (persoonlijke)schade tijdens een aanrijding. Daarnaast geeft het uw hond rust tijdens de reis. Bij Autobench.be treft u verschillende soorten reisbenches van draadstaal bench tot prachtige aluminium benches. Voor ieder budget iets passends.

Details van onze autobenches.

kay

 

Reisbenches

Wilt u uw hond of kat meenemen op reis? Een reisbench kan dan zeer goed uitkomst bieden. Reisbenches zijn vaak zeer compact mee te nemen als uw hond er niet in zit en biedt een goede mogelijkheid uw hond praktisch mee te nemen op reis. De reisbench wordt bijvoorbeeld veel gebruikt wanneer u even op visite gaat of een korte autorit moet maken. Reisbenches zijn verkrijgbaar in verschillende materialen. Veelgebruikt zijn de kunststof bench of de nylon bench.
Voor het vervoeren van uw hond per boot of vliegtuig is een IATA gercertificeerde bench verplicht.

Materiaal en details van onze reisbenches.

maelson-reisbench-beige

 

IATA bench

IATA benches zijn goedgekeurd voor het vervoeren van uw hond in het vliegtuid. Ook bepaalde rederijen prefereren deze IATA benches. Controleer altijd even wat uw luchtvaartmaatschappij hierover meldt in zijn policy. De IATA bench zijn van hard kunststof en bieden voldoende ventilatie. Kies de juiste maat Iata bench voor uw hond. Let er even op dat u ook een goede drinkvoorziening heeft in uw reisbench.

Uw hond heeft een eigen plaats nodig bij u thuis om zich terug te trekken of waar hij bij uw afwezigheid in geplaatst kan worden. Het insluiten van uw hind in de bench voorkomt dat hij in een onbewaakt ogenblik schade toebrengt aan uw interieur. Daarnaast kan het de hond rust geven.

Details en informatie over de IATA benches.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »