Blog - Flamingo hondenbenches - Autobench.be

Flamingo hondenbenches

  • Geplaatst op
  • Door Mark

De hondenbenches van Flamingo zijn te herkennen aan de hoge kwaliteit. De bench heeft een metalen bodembak en stevige dikke spijlen.

Flamingo is een Belgisch bedrijf dat opgericht is in 1972. Flamingo staat bekend om haar hoge kwaliteitsproducten voor huisdieren, waaronder natuurlijk ook voor honden. Om mee te gaan met de laatste trends en ontwikkelingen, gaan de inkoopspecialisten van Flamingo naar verschillende belangrijke beurzen en leveranciers over de hele wereld.

 

Kenmerken

De hondenbenches van Flamingo zijn te herkennen aan de hoge kwaliteit. De bench heeft een metalen bodembak en stevige dikke spijlen. Verder heeft de bench 2 deurtjes en beschermvoetjes, zodat uw vloer of muur wordt beschermd. Hygiëne is natuurlijk een erg belangrijk punt. U kunt de hondenbench eenvoudig schoonmaken door de bodembak uit de bench te halen en vervolgens af te nemen met een vochtige doek.

 

Vanwege het feit dat de bench volledig inklapbaar is, kunt u de kooi gemakkelijk meenemen. Wanneer u de bench niet gebruikt kunt u het erg compact opbergen. Binnen enkele seconden heeft u de bench opgezet en weer ingeklapt.

 

De Flamingo lijn hondenbenches bevat 5 verschillende maten benches, zodat u voor bijna elke hondenras een geschikte bench kunt vinden.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »