Puppy trainingstoilet - Autobench.be
De autobench specialist - Alle info over autobenches

Puppy trainingstoilet

  • Geplaatst op
  • Door Mark

Puppy trainingstoilet

Hoe gebruik je een puppytrainingstoilet

Plaats uw puppy trainingstoilet op de plek waar uw pup zijn/haar behoefte doet in huis. Als uw puppy zijn/haar behoefte op het trainingstoilet doet geef uw puppy zo snel mogelijk een beloning. Zo zal uw puppy ontlasten op de goede plek linken aan een beloning, waardoor uw puppy dit in de nabije toekomst standaard zal gaan doen.

Het is voor sommige puppy’s moeilijker trainen in een open omgeving. Mocht dit het geval zijn is het handig een puppyren te bemachtigen. Deze kunt u hier vinden.  Door een gesloten omgeving te creëren, kan het uw puppy helpen te begrijpen waar zijn/haar toilet is. Mocht uw puppy dit nog steeds lastig vinden, maak de omgeving kleiner, en maak de omgeving vervolgens steeds geleidelijk groter.

Laat uw puppy in zijn/haar omgeving, zorg ervoor dat uw puppy zich nooit gedwongen voelt om zich in de door u gecreëerde omgeving te bevinden. Laat uw puppy wennen aan de omgeving en zich op zijn gemak voelen. Dat zorgt ervoor dat uw puppy het niet als een straf ervaart. Het zou kunnen dat het een tijdje duurt voordat hij/zij zijn/haar behoefte doet. Het is daarom ook belangrijk dat er voldoende water en eten in de puppyren is.

Als u de puppyren dicht heeft gedaan, zorgt u er dan voor dat u afstand van de omgeving neemt en geen oogcontact met uw puppy maakt. Wees er snel bij als uw puppy zijn/haar behoefte gedaan heeft. Mocht dit het geval zijn geef uw puppy zo snel mogelijk een beloning en laat hem/haar uit de puppyren. Zo krijgt uw puppy het gevoel dat als hij zijn/haar behoefte op de juiste plek doet hij/zij daar een beloning krijgt. Aangezien u uw puppy direct na de beloning uit de puppyren heeft gelaten zal uw puppy het linken aan een beloning.

Hou de ruimte ten alle tijden schoon en netjes, het voorkomt dat uw pup went aan een onreine  omgeving. Zo zorgt u ervoor dat uw puppy geen slechte en vieze gewoontes overneemt. Denk bijvoorbeeld aan het slapen in een omgeving met zijn/haar eigen ontlasting, daaruit kan zich een situatie voordoen als bijvoorbeeld huidproblemen voor uw puppy.

x

 

Benodigdheden:

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »