welke autobench past er in mijn auto - Autobench.be
De autobench specialist - Alle info over autobenches

Welke autobench past in mijn auto?

  • Geplaatst op
  • Door Mark

Welke autobench past er in mijn auto?

Autobench.be heeft een uitgebreid assortiment aan autobenches. Ons aanbod bestaat uit steeds meer  soorten autobenches. Of u nu op zoek bent naar een  autobench met hoge dorpel of een aluminium autobench, bij Autobench.be vindt u het allemaal.

Soorten autobenches

Autobenches zijn te verdelen in twee hoofdcategorieën.  Er zijn namelijk autobenches met 2 schuine zijdes en autobenches met 2 rechte zijden.


Welke bench is geschikt voor mijn auto?

Regelmatig komt bij Autobench.be de vraag voorbij "Welke bench past in mijn auto?". Door middel van onze keuzehulp kunt u heel eenvoudig achterhalen welke autobenches er in uw auto passen.

 

Mijn auto staat er niet tussen.

Onze bench keuzehulp heeft helaas niet ieder auto model in het database staan. Heeft u een auto die niet in onze autobench keuzehulp staat? Mail ons dan op [email protected]

 


Heb ik een hoge dorpel?

Wanneer u een autobench wilt aanschaffen, is het belangrijk om te weten welke afmetingen uw kofferbak heeft. Daarnaast dient u te kijken of u een gelijkvloerse kofferbak heeft. Een aantal auto modellen hebben dit namelijk niet. Hierdoor kan het voor komen dat de deur van uw autobench niet open wil, omdat deze tegen de kofferbak rand aankomt.

Heeft u geen gelijkvloerse kofferbak dan kunt u het beste een autobench met hoge dorpel nemen. Een hoge dorpel betekent dat het deurtje van de autobench is verhoogd en dus altijd geopend kan worden.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »