Hondenbank - Autobench.be

Hondenbank (2)

Een hondenbank of hondensofa is naast de hondenmand een zeer populair meubelstuk voor honden. Bij Autobench vindt u een divers aanbod aan hondenbanken en hondensofa’s in verschillende afmetingen en stijlen. Kiest u voor een rieten hondenmand of heeft u liever een zwarte hondenstretcher? Smaken verschillen, maar één ding hebben al onze hondenbanken als overeenkomst. Onze hondensofa’s bieden namelijk allemaal 100% ligcomfort. Gegarandeerd dat uw hond heerlijk kan rusten op één van onze hondenbanken. Heeft u vragen over één van onze hondenbanken of hondensofa’s? Neem dan gerust contact met ons op.

Voordelen van een hondenbank

Wat zijn nou eigenlijk het voordeel van een hondenbank? Een hondenbank ziet er niet alleeen leuk uit maar heeft ook zeker een aantal voordelen ten opzichte van bijvoorbeeld een hondenkussen. Zo ligt een hond namelijk een stuk comfortabeler op een hondenbank. Onze hondenstretchers worden bijvoorbeeld door dierenartsen en therapeuten aanbevolen voor honden met een heup dysplasie, artritis of gewrichtsproblemen.

De hond ligt op een verhoogd honden bed van de grond af. Hierdoor heeft de hond minder last van de tocht en kou. In de zomer zorgt een hondenbank juist voor een extra luchtige ligplaats, vanwege een goede luchtcirculatie.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »