Hondenbench - Autobench.be

Hondenbench (37)

Wilt u uw hond een eigen plek in huis geven? Kies dan voor een  kamerbench van Autobench.nl. In ons ruime assortiment hondenbenches vindt u aluminium en draadstalen hondenbenches. Onze hondenbenches zijn leverbaar in alle soorten en maten. Tevens kunt u uw hondenbox verder uitbreiden met diverse accessoires zoals benchkussens, RVS eet- en drinkbakken of ligmatten.

Wat is het voordeel van een hondenbench?

Veel hondentrainingsscholen adviseren het gebruik van een hondenbench, maar waarom is dit eigenlijk? Naast het feit dat een bench uitermate geschikt is als hulpmiddel voor zinnelijkheidstraining, wordt een bench door de hond gezien als zijn eigen hol / slaapkamer. Een plek waar de hond zich kan terug trekken zodra hij zich niet op zijn gemak voelt. Tevens voorkomt u met een hondenbench dat uw hond of puppy aan spullen gaat knagen wanneer u niet thuis bent.

Hondenbench maten

Ieder type hondenbench is verkrijgbaar in meerdere maten. Autobench.nl adviseert haar klanten de schofthoogte van de hond op te meten. Aan de hand van de schofthoogte (in volwassen staat) kunt u bepalen welke afmetingen het beste passen bij uw hond. Omdat een hondenbench vaak gebruikt wordt als slaapplaats, moet u minimaal 15 cm bij de schofthoogte optellen. Zo bent u er zeker van dat uw hond voldoende ruimte heeft en comfortabel kan staan, liggen en zitten. Meer over het vinden van de juiste afmetingen leest u op 'Hulp bij het bepalen de juiste bench grootte"


Pagina 1 van 2
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »