Velden zijn niet correct ingevuld


Wat is Alvaris?

Alvaris autobenches zijn kwalitatief zeer goede autobenches. Deze autokooien worden gemaakt in Oostenrijk.
alvarislogo2
 

Waarom Alvaris? 

De Alvaris autobenches zijn van kwaliteit zo goed dat u er jarenlang zonder problemem mee kan rondrijden. Uiteindelijk draait het toch om de veiligheid. De Alvaris autobench garandeert u deze veiligheid. 

alvaris logo

Als u onverwacht een manoeuvre moet maken of boven op de rem moet staan, dan vliegt uw hond door de auto heen. Hierdoor kan de hond of u zich ernstig verwonden. 

bmw

Uw hond moet zich net zo veilig bevinden en voelen in de auto als uzelf.

 • Stevige aluminium constructie
 • Vrij zicht voor uw hond
 • Goede ventilatie
 • Geen hinderlijke rammeltjes
 • Stevig cilinderslot
 • De hoge zijwanden beschermen uw auto tegen vuil
 • Uitgebreide accessoires
 • U kunt de autobench op maat laten maken

Weetje!

Wist u dat in een aantal Europese landen het al verplicht is om uw hond in een autobench te vervoeren? Steeds meer landen stellen deze wet in, puur om de veiligheid van u en uw hond. Dit zal natuurlijk een kwestie van tijd wezen voordat dit ook in Nederland verplicht wordt. 

Constructie

De Alvaris autobench ziet er zwaarder uit dan hij is. Dit komt door zijn massieve en robuuste uitstraling. De Alvaris is gebouwd van licht gewicht aluminium en is in elkaar gezet met 2,5 cm lange imbus schroeven. Deze combinatie maakt de autobench zo sterk dat hij niet uit elkaar te krijgen is. De Alvaris autobenches zijn er op gebouwd om een flinke stoot te kunnen incasseren. Zo zit uw hond altijd veilig. 

constructie

Welk model?

Alle modellen van de Alvaris autobench worden afgestemd op alle gangbare auto's, auto typen en de grootte van alle soorten honden. Er zit dus altijd een Alvaris autobench voor u tussen. Onze keuzehulp geeft u direct een overzicht van welke autobench geschikt is voor uw auto. Komt u er niet uit? Neem gerust contact met ons op.

Sluitsysteem

Elke Alvaris autobench beschikt over een sluitsysteem met cilinderslot. Het sluitsysteem is simpel en snel te sluiten en te openen. Op elk sluitsysteem zit een slot bevestigd. Hiermee bent u er van verzekerd dat niemand de autobench kan openen. 

slotgesloten

slotopen

Accessoires

Er zijn leuke en erg handige accessoires voor de Alvaris autobenches.

 • Nooduitgang
 • Antislipmat
 • Dirtmat
 • Ligmat
 • Straps

Nooduitgang:

Omdat de veiligheid van u en uw hond bij ons een belangrijk punt is, krijgt u bij elke Alvaris autobench bij ons de nooduitgang bijgeleverd. 

De nooduitgang is bedoeld voor een scenario dat u van achteren wordt aangereden en u de achterklep niet meer open kunt krijgen. U kunt dan aan de achterkant van de Alvaris autobench twee schroeven snel en gemakkelijk los draaien om zo de achterwand om te vouwen. Zo kan uw hond altijd uit de bench in geval van nood.

nooduitgang

Antislipmat:

Als u plotseling sterk moet remmen of heftige manoeuvres moet maken en u heeft een Alvaris autobench achterin staan, is het mogelijk dat de autobench gaat verschuiven. Dit is niet fijn voor uw hond en ook niet voor uw auto. De auto kan dan beschadigd raken. 

De Alvaris antislipmat voorkomt dit. Deze mat ligt tussen de laadruimte en de autobench. Dit voorkomt verschuivingen. 

dirtmat

Dirtmat:

Uw hond moet natuurlijk ook kunnen in- en uitstappen. Dit kunnen veel honden zelf, maar dit gaat alleen wel ten koste van de bumper. De hond komt met de nagels elke keer over uw bumer en zo ontstaan er krassen. Alvaris heeft hiervoor de dirtmat. De dirtmat voorkomt krassen op uw bumper en vuil in uw auto, doordat de dirtmat omhoog gevouwen wordt als de hond zich in de bench bevindt. 

 antislip

Ligmat:

Uw hond moet ook lekker kunnen liggen in de Alvaris autobench. 
Het extra voordeel van deze mat is dat de hond meer grip heeft wanneer er geremd wordt, of als u een bocht om gaat.  
ligmat

Straps:

Met deze straps kunt u de Alvaris autobench goed vastzetten in uw auto zodat de autobench echt geen kant meer op kan. Wel zo veilig voor uw hond en goed tegen beschadigingen binnen in de auto.
Alvaris Straps
 

Maatwerk:

Alvaris en autobench.nl bieden u de mogelijkheid om een autobench helemaal op maat te laten maken. Wilt u het deurtje net 5 cm hoger of lager? Het kan allemaal. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 
 

Keuzehulp:

Als u niet zo goed weet welke bench in welke auto past, kunt u via de keuze hulp snel de geschikte Alvaris autobench voor uw auto vinden. U kunt altijd bij ons langs komen om de autobench te komen passen. Zo weet u zeker dat u de juiste keuze maakt. 
 

Welke bench past in mijn auto?