Velden zijn niet correct ingevuld


Bodyguard producten

Op autobench.be kunt u verschillende producten vinden van het merk Bodyguard. De hondendekens, hondenkussens en hondenbedden van Bodyguard zijn behandeld met een stof genaamd Permethrin. Deze stof heeft een insect afwerende uitwerking. Insecten zoals teken, vlooien, mijten en muggen die in contact komen met een product van Bodyguard dat behandeld is met Permethrin, zullen gedood worden door de stof. Deze stof is niet schadelijk voor de mens of voor de hond, maar het is schadelijk voor katten.

 

Bodyguard Hondendeken

De hondendekens van Bodyguard zijn ideaal voor bijvoorbeeld op uw bank of om mee te nemen op reis, naar het park of in de auto. De anti-insecten deken is gemaakt van 65% polyester en 35% katoen. U kunt de Bodyguard Dog Blanket wassen in uw wasmachine op maximaal 40 graden. De werkingsduur van deze deken is 75 wasbeurten. Het is aan te raden om de hondendeken regelmatig te wassen om uw hond zo goed mogelijk te beschermen.
De Bodyguard Dog Blankets zijn verkrijgbaar in zwart, grijs en bruin. 

Bodyguard Hondenkussen Elegant

De elegant hondenkussens van Bodyguard zijn extra stevig gevuld zodat uw viervoeter optimaal ligcomfort heeft. De onderkant van de hondenkussens zijn voorzien van een speciale antislip, zodat het hondenkussen op zijn plek blijft liggen. De vulling van het kussen is gemaakt van 100% polyester (silicone) en de hoes is gemaakt van 65% polyester en 35% katoen. De hoes is geschikt voor in de wasmachine en net zoals bij de hondendekens raden wij aan om de hoes ook regelmatig te wassen om uw hond zo goed mogelijk te beschermen. De werkingsduur van dit kussen is 75 wasbeurten. De Bodyguard Hondenkussen Elegant is verkrijgbaar in zwart, grijs en bruin en in 3 verschillende maten: 65x50 cm, 90x60cm en 120x80 cm.

 

Bodyguard Royal Hondenbed

De royal hondenbedden zijn voorzien van een extra dikke 15 cm stevige vulling voor optimaal ligcomfort. De Royal Hondenbedden van Bodyguard zijn van het zelfde materiaal gemaakt als de Elegant Hondenkussen. De vulling van het bed is gemaakt van 100% polyester (silicone) en de hoes is gemaakt van 65% polyester en 35% katoen. De hoes is geschikt voor in de wasmachine en net zoals bij de hondendekens raden wij aan om de hoes ook regelmatig te wassen om uw hond zo goed mogelijk te beschermen. De werkingsduur van dit bed is 75 wasbeurten. Het Bodyguard Royal Hondenbed is verkrijgbaar in zwart, grijs en bruin en in 3 verschillende maten: 65x50 cm, 90x60cm en 120x80 cm.