Velden zijn niet correct ingevuld


Draadkooien voor honden

Op Autobench.be vindt u een ruim aanbod aan goedkope draadkooien van Starline en Kerbl. Onze draadkooien zijn gemaakt van draadstaal en bieden een veilige en comfortabel onderkomen voor uw hond. Doordat alle draadkooien volledig inklapbaar zijn en zijn voorzien van een handvat, is de bench erg compact en prima mee te nemen op reis. De draadkooien zijn voorzien van een PVC of metalen bodembak, die gemakkelijk te verwijderen is. Hierdoor kunt u de draadkooi gemakkelijk schoon maken en demonteren. Autobench heeft draadkooien die speciaal gemaakt zijn voor in huis en draadkooien voor het vervoeren van uw hond in de auto.

Waarom een draadkooi bestellen bij Autobench.be?


Draadkooi voor in de auto (autobench)

Bent u opzoek naar draadkooien die in uw auto passen? Autobench.be heeft een ruim assortiment autobenches die gemaakt zijn van draadstaal. Deze draadkooien zijn licht van gewicht en passen door de in de meeste auto’s dankzij de schuine zijdes.


Draadkooi voor in huis (hondenbench)

Bent u opzoek naar een draadkooi voor in huis? Autobench.be heeft ruime keuze uit draadstalen hondenbenches die geschikt zijn voor in huis. Dankzij de stevige constructie van deze draadstalen benches kunt u uw hond een veilig en comfortabel onderkomen geven.


Meer informatie over draadkooien

Heeft u vragen over één van onze draadkooien? Neem dan vrijblijvend contact met Autobench.be via ons contactformulier.