Velden zijn niet correct ingevuld


Hond mee op vakantie? Bereid u goed voor.

U wilt uw hond meenemen op vakantie? Autobench.nl geeft u graag tips en adviezen omtrent uw hond en vakantie. In een aantal Europese landen is het bijvoorbeeld verplicht om uw hond per autobench te vervoeren in de auto. Bekijk hier in welke landen een autobench verplicht is. 

Gaat u met uw hond op een vliegvakantie? Dan is het belangrijk dat u een IATA goedgekeurde transportbox koopt. Hieronder vindt u een overzicht met tips over uw hond mee op vakantie per vervoersmethode.

Vliegvakantie met hond?

Gaat u op vliegvakantie met uw hond naar Spanje, Griekenland of een andere warme vliegbestemming? Autobench.nl geeft tips en adviezen om uw hond zo veilig en comfortabel mogelijk te laten vliegen. Zo is het bijvoorbeeld van belang dat u uw hond vervoert in een transportbox die IATA goedgekeurd is. Daarnaast dient u uw hond goed voor te bereiden op een vliegreis.

Lees hier alle tips voor een vliegvakantie met uw hond.

vliegvakantie met hond

 transportboxen

Autovakantie met hond?

Gaat u op autovakantie met uw hond naar Oostenrijk, Zwitserland of een andere Europese bestemming? Dan is het belangrijk om te weten dat het in een aantal landen verplicht is om uw hond per autobench te vervoeren. Autobench.nl geeft u tips en adviezen wanneer u met uw hond op autovakantie gaat.

Lees hier alle tips voor veilige en plezierige autovakantie met uw hond.

autovakantie met hond

                                     autobenches

Bootvakantie met hond?

Gaat u op bootvakantie met uw hond naar Denemarken, Engeland, Noorwegen of Zweden? Dan heeft Autobench.nl een aantal tips en adviezen voor een prettige bootvakantie met uw hond. De meeste honden vinden het geweldig om te varen. Maar u mag de hond meestal op de ferry’s niet los laten lopen.

Autobench geeft tips voor een veilige en comfortabele boot vakantie met uw hond.

Bootvakantie met hond

                       reisbench


Bekijk onze overige tips

Wilt u meer tips en adviezen over u hond op reis? Op onze overzichtspagina vindt u meer tips en adviezen.