Velden zijn niet correct ingevuld


Klantenservice

Heeft u vragen over één van onze autobenches, puppyrennen of andere producten? Neem contact op met Autobench.be of bel ons via 085-0718080.

Over Autobench.be

Autobench.be is sinds 2012 het adres voor al uw autobenches, hondenbenches, puppyrennen en andere hondenbenodigdheden. Dankzij ons grote aanbod benches heeft Autobench.be voor elke merk en type auto een autobench.

Lees meer over Autobench.be


Waarom een bench van Autobench.be?


Veel gestelde vragen


Bestelling en levering


Voorwaarden


Verbeterpunten of tips?

Autobench.be streeft er voortdurend naar om haar producten, services en website te verbeteren. Daarom zijn alle tips en verbeterpunten welkomen. U kunt tips en opmerkingen doorgeven via het onderstaande formulier.

Daarom kiest u voor ons

  • Groot assortiment
  • Gratis verzending vanaf € 35,-
  • Wij geven u graag goed advies
  • Voor 16.00 uur besteld, vandaag verzonden
Van te voren een korte chat gehad via de website omdat ik nog wat vragen had. Door het goede advies heb ik de juiste keuze kunnen maken. Snelle levering en netjes verpakt.
Jeroen -
In eerste instantie dacht ik dat de vervoersbench voor in het vliegtuig groot genoeg was voor mijn hond . Maar bij nader inzien was hij toch te klein Alleen kwam ik daar pas een maand later achter . Ik mocht de bench van Mark omruilen tegen en groter formaat ondanks dat ik 14 “ te laat” was volgens de leveringsvoorwaarden Super service en byzonder aardig!
Mary Smits -
Maatwerk bench Maatwerk bench aanvragen