Velden zijn niet correct ingevuld


Puppyren

Een puppyren is zoals de naam het al zegt een omheining om uw puppy’s, volwassen honden en zelfs andere huisdieren meer ruimte te geven dan een bench, maar toch voorkomt dat ze ergens komen waar u ze niet wilt hebben. Voor puppy’s wordt vooral in de eerste weken en tijdens de training aangeraden een puppyren te gebruiken samen met een bench. De ren geeft de puppy’s een eigen plekje, maar genoeg ruimte om te verkennen. Ze krijgen zo alle omgevingsgeluiden al wel mee, zoals een wasmachine of andere mensen, maar wel vanuit een veilige omgeving.

Zelfs voor volwassen honden kan een ren handig zijn als u bijvoorbeeld visite hebt of op de camping staat. Mocht uw hond een blessure of andere aandoening oplopen en bench rust is aangeraden door de dierenarts, is een puppyren ideaal om uw hond rust te geven maar niet op te sluiten in een bench.

Door het grote aanbod van rennen op Autobench.be is er voor elke hond een oplossing beschikbaar.

Starline Puppyren Luxe

Een puppyren is zeer sterk en stabiel. De puppyren kan eenvoudig uitgebreid worden met meerdere systemen. Een paneel heeft een verlaagde instap.

Draadstalen uitvouwbare puppyren

Deze rennen zijn een ideale oplossing als u de puppyren af en toe of alleen op vakantie wil gebruiken. Door hun lichte gewicht en kleine afmeting als ze ingeklapt zijn kunnen ze eenvoudig vervoerd of opgeborgen worden.

Draadstaal uitbreidbaar

Onze verzinkte, zwarte of stoer hamerslag gecoate rennen van Starline zijn door hun koppel systeem gemakkelijk aan te passen naar uw wensen. Wanneer u een kleinere ren wilt, verwijdert u eenvoudig één of meer panelen. Wanneer u juist een extra grote ren wilt, kunt u er 2 of meer bestellen en deze aan elkaar koppelen. Zo zijn ze in elke gewenste grootte en opstelling te plaatsen.

Puppyren met onderbak

Deze rennen zijn zeer stevig en voorzien van een deurtje voor makkelijke toegang. De bijgeleverde bodembak verzorgt een makkelijk te reinigen ren voor uw hond(en). De puppyrennen met bodembak bestaan uit 4 stevige panelen met draadstaal spijlen die middels een pen en oogsysteem eenvoudig te monteren zijn. Let op! Deze rennen zijn niet uit te breiden met extra panelen.

Opvouwbare Nylon Puppyren Zwart/Grijs 116 cm.

Flamingo Opvouwbare Nylon Puppyren Zwart/Grijs 116 cm.

€ 79,95
Op voorraad
  • Hoogte 48 cm
  • Breedte 116 cm
  • Diepte 116 cm
Info

Nylon puppyren

Naast de stalen rennen hebben wij ook nylon puppyrennen beschikbaar. Deze zijn ideaal voor in huis of op de camping. Licht van gewicht en eenvoudig op te zetten en in te klappen. Doordat ze van sterk nylon zijn gemaakt kan uw hond op puppy hier niet uitbreken maar de bench mist toch de harde onderdelen van een stalen bench. Hierdoor beschadigt uw vloer niet. Wij hebben de rennen beschikbaar van het merk Starline en Maelson.

Zie hier ons gehele aanbod puppyrennen.