Velden zijn niet correct ingevuld


Starline puppyren

Wilt u uw puppy’s of honden veilig laten rondlopen in uw huis of tuin? Dan is een Starline puppyren zeker iets voor u. De Starline puppyrennen zijn ideaal voor binnen- en buitengebruik. Autobench.be heeft puppyrennen in allerlei soorten en maten in haar assortiment. Wij hebben puppyrennen voor kleine, middelgrote en grote honden.


Starline puppyren verzinkt

De Starline puppyren verzinkt is erg handig om in de tuin te plaatsen. Deze puppyren verzinkt is gemaakt van draadstaal en bevat één deur. Dankzij de verzinkte constructie is de Starline puppyren beschermt tegen oxidatie. De verzinkte puppyren is met name geschikt voor puppy’s en kleinere honden.


Starline puppyren 8 hoekig

De Starline puppyren 8 hoekig is stevig, robuust en geschikt voor buitengebruik. Dankzij de stevige metalen constructie is deze puppyren zowel geschikt voor puppy’s als voor volwassen honden. De metalen panelen van deze puppyrennen worden met elkaar verbonden door metalen pennen. Dankzij de metalen pennen kunt u de hondenren ook vastzetten in de ondergrond.


Andere puppyren?

Bent u op zoek naar een nylon puppyren, uitvouwbare puppyren of een andere hondenren? Autobench.be heeft een groot assortiment puppyrennen op voorraad.

Bekijk alle puppyrennen