Velden zijn niet correct ingevuld


Starline Transportboxen

De Starline transportbox is een hoogwaardig kunststof transportbox met stevige sluiting, voldoende ventilatie en uitermate geschikt om uw hond in te vervoeren. De boxen van Starline in ons assortiment zijn allen IATA gecertificeerd. Dit houdt in dat ze goed gekeurd zijn voor vervoer via vliegtuig.

De IATA

IATA is de Internationale Air Transport Association, wereldwijd zijn de meeste vliegmaatschappijen aangesloten. De IATA is opgericht met als doel de veiligheid van het transporteren van goederen of vervoer van mensen via vliegtuig te garanderen.

Doordat alle Starline boxen in ons assortiment IATA gecertificeerd zijn, kunt u met een gerust hart uw hond vervoeren met deze box, of dat nu per auto, boot of vliegtuig is.Meer honden transportboxen

Staat het gewenste transportbox model niet tussen deze transportboxen? Autobench.be heeft naast Starline ook Kerbl transportboxen op voorraad.

Bekijk alle transportboxen

Daarom kiest u voor ons

  • Groot assortiment
  • Gratis verzending vanaf € 35,-
  • Wij geven u graag goed advies
  • Voor 16.00 uur besteld, vandaag verzonden
Alles was ok, en de levering was prefect op tijd. de montage van de bench was goed geïllustreerd, dus geen probleem om dit samen te stellen.
Jan -
Duidelijke site, prima chatfunctie. Vragen direct beantwoord. Goed en stevig spul gekocht.
Paul -
Maatwerk bench Maatwerk bench aanvragen